Herunder har vi samlet vore købs- og leveringsbetingelser, som vi tilbyder dig, når du handler hos os. Vi har samlet det på én side, så du ikke skal lede flere steder.

PRISER

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

LEVERING OG FRAGT

3for2vin leverer normalt indenfor 1-4 hverdage, såfremt de pågældende varer er på lager, hvis ikke vil du modtage en mail med det forventede leveringstidspunkt

Vi opkræver ikke ekspeditionsgebyr på 3for2vin, og alle forsendelser bliver naturligvis afsendt forsvarligt indpakket i godkendt emballage.

BETALING

På 3for2vin kan du betale med:

  • Dankort
  • Kontant ved afhentning hos 3for2vin

Der tages IKKE gebyr ved betaling på 3for2vin.dk

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken 3for2vin eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra 3for2vin

Du kan få tilbagebetalt pengene, hvis:

– Du ikke har modtaget varen.

– Du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx. at nægte at modtage den eller undlade at afhente den på posthuset.

RETURRET

Hvis de fremsendte varer ikke svarer til dine ønsker, kan du få pengene tilbage. Varen skal blot returneres i samme stand og mængde som modtaget senest 14 dage efter modtagelsen.

Vedlæg venligst kopi af faktura, en beskrivelse af hvorfor varen returneres samt det bank registrerings-nummer og kontonummer, hvorpå pengene ønskes indsat.

Vi fremsender ikke checks eller kontanter. Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til 3for2vin. Varen/varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse:

3FOR2VIN
Ydunsvej 39
8230 Åbyhøjs

Bemærk – Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra postvæsnet, vil den blive sendt retur til os, og vi vil kreditere det fulde beløb til din konto.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

REKLAMATIONSRET

Handler du på 3for2vin, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende det til vores adresse:

3for2vin.
Ydunsvej 39
8230 Åbyhøj

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen på fakturaen.

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse /reklamation.

GENERELT

Personer under 18 år kan ikke købe vin hos 3for2vin, med mindre de kan fremvise en skriftlig samtykke fra deres forældre.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. læs mere
Accepter cookies
x